Coaching burnout en stress vrouwen

Ben je aan het eind van je latijn & wil je nu echt verandering?

Reken af met je burnout met het Keuvel & Kracht programma (voor vrouwen)

Therapie vrouwen met burnout

BIG geregistreerde GZ Psycholoog

Begeleiding tijdens je burnout door een BIG geregistreerde GZ Psycholoog.

Therapie vrouwen met burnout

Unieke combi fysiek en mentaal

Kies voor de unieke combinatie van krachttraining en gesprekstherapie.
Therapie vrouwen met burnout

20+ jaar ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in coaching en hulpverlening.
Voel jij je uitgeput? Heb je alles wat je in je had aan anderen gegeven ten koste van jezelf? Betaal je daar nu de rekening voor? 


Een burn-out is ongelooflijk heftig. Je leven staat op z'n kop. Je privé-, je werk-, je sociale leven. Alles verandert. Je herkent jezelf niet meer. Je bent prikkelbaar, hebt een kort lontje en valt zomaar uit naar mensen in je omgeving. Vanuit het niets barst je in huilen uit. Je voelt je besluiteloos. Opgejaagd. Echt ontspannen en tot rust komen lukt niet.


Deze uitputting voel je ook fysiek. Je lijf voelt nooit echt fit. Je hebt last van continue vermoeidheid, hoofdpijn, een grieperig gevoel of buikpijn. 


De emmer is overgelopen. Het is tijd voor verandering. Dat voel je met elke vezel in je lijf. Dit kan zo niet langer!
Vrouwen: krachttraining en herstel burnout

Wat goed dat je hier bent!

Het is niet makkelijk om te erkennen dat je een burn-out hebt. Als vrouw word je vaak geacht alle ballen in de lucht te houden. Maar er komt een punt dat het ophoudt. Dat je weer voor jezelf moet kiezen.


Dat voelt kwetsbaar. Is ongelooflijk spannend. Kiezen voor wat jij wilt. Kiezen voor je herstel.


Een voordeel: je hoeft dit niet alleen te doen.


Wij helpen je hierbij!

Maak kennis met het Keuvel & Kracht Programma

Met het Keuvel & Kracht Programma kies je voor intensief herstel van jouw burn-out. In het programma mag je op een prettige, vrouwvriendelijke manier kwetsbaar zijn. Met het programma gun jij jezelf ME-time. Voor het herstel van jouw burn-out maken wij gebruik van de unieke combinatie van mentaal (psychisch) en fysiek herstel. Psychisch herstel door gesprekstherapie. Fysiek herstel door middel van krachttraining en running therapy. 

Voordat je verder gaat: met wie heb je te maken?

Coaching burnout vrouwen: Mirjam

Mirjam

Mirjam heeft ruim 20 jaar ervaring in de hulpverlening, waarvan de laatste 10 jaar als GZ psycholoog (BIG geregistreerd).
Coaching burnout vrouwen: Mariëlle

Mariëlle

Mariëlle heeft ruim 20 jaar ervaring in consultancy, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling en kijkt met een systemische blik naar het leven en persoonlijke vraagstukken.
Route

Dit is wat we gaan doen?

We gaan samen serieus aan de slag met jouw herstel. Dat betekent dat je eindelijk weer perspectief hebt. Er is licht aan het einde van de tunnel. Je komt als herboren uit ons traject en gaat vol vertrouwen de toekomst tegemoet.


Goed om te weten: wij zien humor als een belangrijke onderdeel van het herstel. Wij houden van lachen. Die knipoog nemen we ook mee in onze begeleiding.

Burnoutcoach Noord Holland

Fysiek sterker worden

Kettlebell training en running therapy vormen een essentiële pijler van het Keuvel & Kracht Programma. Wij geloven dat fysieke en mentale kracht samen gaan. Je bouwt letterlijk aan je fysieke kracht. Je ontwikkelt spieren waarvan je niet wist dat je ze had. Bouwen aan je fysieke kracht geeft meer zelfvertrouwen, meer eigenwaarde en een gezond uithoudingsvermogen.

Mentaal herstel burnout

Mentale weerbaarheid ontwikkelen

We gaan aan de slag met het ontwikkelen van jouw mentale veerkracht. Je burn-out is ontstaan door bepaalde patronen. Deze leggen we bloot. Hoe kan het dat je zo over je grenzen bent gegaan in de afgelopen jaren? We herdefiniëren wie je bent, wat je wilt en waar jij staat ten opzichte van je omgeving.

Avatar
"Voordat ik bij Keuvel & Kracht terecht kwam liep ik er tegenaan dat ik iets zocht wat meer inhield dan gesprektherapie. Ik zocht naar iets wat niet standaard was. Ik had al eens gehoord naar EMDR en dat leek mij een mooie aanvulling. Het enige waar ik tegen aanhikte waren de lange wachtrijen op veel plaatsen. Wat mij aansprak bij Keuvel & Kracht was de combinatie met sport en beweging. Toen ik op jullie site zat dacht ik: 'hier moet ik zijn'. Het is fijn dat jullie breed onderlegd zijn. Ik heb de combinatie van de sportsessies en EMDR als positief ervaren"

Wat levert dit programma jou op?

coaching

In je kracht

Je komt letterlijk weer in je kracht. Je weet weer waar jij staat, waar je energie van krijgt en waar jouw grenzen zijn.
Coaching vrouwen burnout

Stressbestendig en veerkrachtig

Na afloop van het traject ben je veerkrachtig. Je energie reserves zijn weer aangevuld waardoor je beter bestand bent tegen stress.
Coaching vrouwen burnout

Vertrouwen in eigen kunnen

Je kan en mag weer vertrouwen op eigen kunnen en handelen. Je vertrouwt je lijf weer en weet waar je voor staat. 
Coaching burnout vrouwen

Meer energie

Je hebt fysiek en mentaal weer energie. Je hebt weer de moed om dingen te ondernemen en aan te pakken.
Coaching burnout vrouwen

Minder stemmingswisselingen

Je valt niet meer terug in depressieve of boze stemmingen. In basis ben je veel opgewekter omdat jouw emmer niet meer constant overloopt.
Coaching burnout vrouwen

Weer aan het werk

Je kunt weer aan het werk in een vorm die bij je past. Stap voor stap werken we toe naar volledig herstel van je burn out.
Coaching burnout vrouwen

Verbeterde balans werk-prive

Je werkt aan de optimale balans tussen je werk- en privéleven. Zodat je aan beide elementen plezier beleeft maar ook tijdig begrenst.
Coaching vrouwen burnout

Letterlijk in beweging

Doordat je fysiek in beweging komt ontstaat er ook mentale beweging. Hierdoor ervaar je meer eigenwaarde en mentale flexibiliteit.
Coaching vrouwen burnout

Word letterlijk sterk

Je bent fitter. Je hebt meer uithoudingsvermogen, meer spierkracht en voelt je gezonder en sterker.

Geen wachtlijsten

Bij Keuvel & Kracht kom je niet op een wachtlijst. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Het programma start binnen 1 week. We garanderen een snelle en persoonlijke aanpak. 

Nazorg: deel je verhaal met gelijkgestemden

Na het Keuvel & Kracht programma worden groepsbijeenkomsten georganiseerd om de resultaten te borgen. We zien in de praktijk dat vrouwen het prettig vinden om contact te hebben met gelijkgestemden die hetzelfde hebben meegemaakt.

Avatar

"Voordat ik Keuvel & Kracht inschakelde liep ik aan tegen het feit dat ik last had van extreem schuldgevoel en schaamte na sommige van mijn daden, dit blokkeerde mij in het dagelijks leven, ik verstijfde eigenlijk, dit bleek later te vallen onder een gegeneraliseerde angststoornis.

 

Keuvel & Kracht is de eerste psychologenpraktijk waar ik mij echt begrepen en volledig op mijn gemak voelde, ik had het idee dat ik alles kon vertalen zonder veroordeeld te worden en vond dat Mirjam alles ook heel goed vanuit mijn standpunt probeerde te begrijpen, ik voelde me dus echt begrepen en gesteund.

 

Ik zou Keuvel en Kracht en daarmee Mirjam zeker bij anderen cliënten aanbevelen omdat ik vind dat Mirjam geduldig en begripvol is en echt de tijd voor je neemt, ze is altijd bereikbaar voor vragen en staat daarom echt voor je klaar.

 

Ik wil tenslotte echt zeggen dat ik Mirjam ontzettend dankbaar ben, ik vond in haar, zoals ik al had aangegeven voor het eerst een psycholoog waarmee het echt klikte, dat heeft mij ontzettend geholpen"

Luna

Veelgestelde vragen

FAQ

Wie betaalt de rekening?

Een psycholoog met een contract mag direct en digitaal, het bedrag dat er afgesproken is in het contract, bij de zorgverzekeraar declareren. Keuvel & Kracht heeft ervoor gekozen geen contracten met zorgverzekeraars af te sluiten.

Hierdoor zijn we niet gebonden aan de eisen ( lees keurslijf 😊) van de verzekeraar. Samen met jou wordt een plan op maat gemaakt en is je privacy gegarandeerd. De rekening wordt ook naar jou gestuurd. Als je een natura basispolis hebt afgesloten, krijg je vaak niet het hele bedrag vergoed, maar datgene waar je in natura voor verzekerd bent.

De rekening dien je zelf in bij je verzekeraar. Wij adviseren altijd van te voren eerst contact te leggen met je verzekeraar om te overleggen.

Verschil tussen een polis in natura of een restitutiepolis?

Contractvrije Psychologen zijn psychologen die werken op restitutie-basis. Bij het kiezen voor een zorgverzekering heb je keuze uit een naturapolis of een restitutiepolis. De natura basispolis is de goedkoopste basispolis. De verzekeraar maakt het je gemakkelijk door belangrijke zaken voor je te regelen: de keuze van psychologen en de afhandeling van de declaraties. Deze polis heeft echter grenzen. Het systeem werkt namelijk alleen als je naar psychologen gaat die door de verzekeraar zijn gecontracteerd. Als een verzekeraar in zijn vergoedingenoverzicht spreekt van 100% vergoeding voor psychologische zorg, dan geldt dit uitsluitend voor gecontracteerde psychologen. De verzekeraars zijn hier vaak niet duidelijk over. Bezoek je een psycholoog die werkt op basis van restitutie (een contractvrije psycholoog die je zelf de rekening stuurt), dan houd je altijd recht op een vergoeding. Maar meestal geeft de verzekeraar wel een lagere vergoeding dan wanneer je je houdt aan het lijstje van door de verzekeraar gecontracteerde psychologen. Verzekerden met een naturapolis die toch liever hun eigen psycholoog kiezen of door hun huisarts naar een contractvrije psycholoog zijn verwezen, kunnen hierdoor voor financiële verrassingen komen te staan.

De restitutie basispolis is bij de meeste verzekeraars enkele euro’s per maand duurder dan de naturapolis. Deze polis biedt u volledige vergoeding ongeacht naar welke psycholoog (al dan niet gecontracteerd) u gaat, ervan uitgaand dat de psycholoog zich houdt aan de wettelijk vastgestelde tarieven natuurlijk.

Daarnaast is er een combipolis. Een restitutiepolis die toch niet alles restitueert. De informatie van verzekeraars over dit soort polissen is vaak moeilijk te doorgronden. Het vergt regelmatig veel zoek- en denkwerk om er achter te komen of u met een naturapolis, een restitutiepolis of een combipolis te maken heeft. Sommige verzekeraars zeggen marktconform te vergoeden maar hoe hoog marktconform is blijkt later anders te liggen. Zo is een goedkope polis met de naam ‘gemakpolis’ waarschijnlijk een naturapolis. En is een duurdere polis met de naam ‘eigenkeuzepolis’ waarschijnlijk een restitutiepolis. In ons overzicht kunt u zien wie nog wel echt een restitutiepolis heeft

Welke tarieven hanteert Keuvel & Kracht?

Keuvel & Kracht hanteert de markt conforme tarieven voor de GGZ zoals die zijn vast gesteld door de NZA (Nederlandse Zorg Autoriteit). Deze zijn in te zien op de site (www.nza.nl) van de NZA en worden ieder jaar opnieuw geïndexeerd. Gedurende een traject wordt maandelijks een factuur opgemaakt die binnen drie weken betaald moet worden. Deze factuur kan je weer indienen bij je verzekeraar.

Wat kan ik doen als ik niet tevreden ben?

Ook als het even niet zo gaat als je verwacht kan je bij ons terecht. Natuurlijk doen wij er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Mocht het onverhoopt toch anders lopen, dan vragen wij dit met ons te bespreken, zodat wij er iets aan kunnen doen. Mochten we er gezamenlijk niet uitkomen dan hebben de beroepsverenigingen waar wij bij zijn aangesloten een officiële klachtenprocedure. We hebben er voor gekozen ons aan te sluiten bij de klachtenprocedure van NVGZP (Nederlandse Vereniging van GZ Psychologen). De werkwijze kan je op hun site terugvinden.

Heeft Keuvel & Kracht een kwaliteitsstatuut?

Natuurlijk is alles wat wij doen gericht op het leveren van hoogwaardige hulp. Dat je kwaliteit van de behandeling en de therapeut verwacht is dan ook normaal. Maak vooral bespreekbaar wat je verwachtingen hieromtrent zijn.
Naast goede afspraken is er ook een Wet waarin afspraken over “kwaliteit” in de geestelijke gezondheidszorg is vastgelegd. Helaas is dit weer een redelijke administratieve opsomming, maar uiteraard willen we ook op dit gebied de zaken goed op orde hebben. Deze aspecten zijn vastgelegd in een zogenaamd ” kwaliteitsstatuut”. Deze ligt ter inzage in de praktijk, vraag er gerust naar.

Hoe en wanneer is Keuvel & Kracht te bereiken?

Je kan Keuvel en Kracht het beste mailen. Wanneer we namelijk met iemand in gesprek of aan het trainen zijn, nemen we de telefoon niet op. Wanneer we een mailtje van je krijgen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op, meestal lukt dit binnen 24 uur.

Welke registraties hebben de medewerkers van Keuvel & Kracht?

Mirjam heeft een registratie in het BIG: 39913807225 GezondheidsZorg Psycholoog.
Zij heeft zich geregistreerd bij de NVGZP en bij de VEN (EMDR).

Waar vinden de trainingen en behandelingen plaats?

De psychologische behandelingen vinden plaats in onze praktijkruimte in Vijfhuizen. De sporttrainingen vinden buiten plaats in het Haarlemmermeerse Bos of in de trainingsruimte in Heemstede.