Coaching stress vrouwen

Over Keuvel & Kracht

“Wij helpen je op weg naar meer energie, 

meer lol en minder gedoe”

Over ons

Wij zijn Mariëlle en Mirjam, de drijvende krachten achter Keuvel & Kracht. Wij zijn twee ondernemers, die ook nog eens zussen zijn en we komen uit een familiebedrijf. Wij weten wat het is om hard te werken. Maar we weten ook hoe belangrijk het is om hard te genieten van de mooie dingen uit het leven.

 

Voor ons kom jij op de eerste plaats. Wij helpen jou graag de beste versie van jezelf te worden. Dat doen we vanuit de overtuiging dat je het leven aardig kan bijsturen. En ook dat alles wat je nodig hebt om een leuk leven te hebben en goed te functioneren al in je zit. Je bent het op dit moment alleen even kwijt.


We gaan uit van eigen kracht en zijn ervan overtuigd dat wat je op dit moment (nog) niet kan, je (wel) kan leren.


Wij bieden een goed programma waarin we handelen naar de (laatste) wetenschappelijke richtlijnen (evidence based en practice based), waarin we optimaal gebruik maken van werken met het hoofd, hart en lijf.

Wie zijn wij?

Mirjam

Ik ben Mirjam, geboren in 1978, het jaar dat de Nederlandse hockeydames wereldkampioen werden en de Bee Gees met Stayin' Alive op nummer 1 van de top-40 uitkwamen.


Opgegroeid in een ondernemersgezin nam ik na de HAVO in eerste instantie een andere afslag, en startte met de opleiding Journalistiek in Utrecht.


Al snel werd duidelijk dat dat niet de beste keuze was. Vanaf mijn 23ste ben ik werkzaam in de hulpverlening, waar ik mij als een vis in het water voel. Hier haal ik ontzettend veel voldoening uit. In 2011 heb ik de opleiding tot GZ (gezondheidszorg) psycholoog afgerond.

 

Mijn specialismen:

✓ Specialist op het gebied van stress en veerkracht

✓ Zonder gedoe, persoonlijk en snel naar de kern van je probleem

✓ BIG geregistreerd GZ psycholoog, EMDR practitioner

✓ Gericht op succesvolle gedragsverandering

 

Naast Keuvel & Kracht werk ik een aantal dagen in de week in de jeugd GGZ. In mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht aan mijn gezin (ik heb 2 zonen) en vind ik het leuk om te sporten. Van huis uit ben ik een fervente hockeyer.


Sinds een paar jaar doe ik aan krachtsport. Daardoor heb ik mijn lijf zien veranderen ;-), ben ik sterker en fitter geworden. In de winter gaan wij graag naar Fins Lapland om te snowboarden en vuurtjes te maken in het bos.


In de zomer geniet ik van golf surfen, het liefst ergens bij de Atlantische oceaan.

Mariëlle

Ik ben Mariëlle, geboren in 1974. In dit jaar verovert de Nederlandse vrouwen hockeyploeg de wereldbeker, ten koste van Argentinië. En Abba wint het Eurovisie songfestival met Waterloo. Ik ben de oudere zus van Mirjam.


In mijn vrije tijd sport ik heel graag en maak ik muziek (saxofoon). Jarenlang heb ik gehockeyd tot mijn professionele carrière mij naar allerlei uithoeken in Nederland leidde. Ik heb communicatie gestudeerd aan het HBO gevolgd door de master bestuurs- en organisatiewetenschappen. Daarna heb ik eerst in het familiebedrijf gewerkt en de laatste 12 jaar als organisatieadviseur, interim manager en coach in grote en kleinere bedrijven. Ik ondersteun door concrete oplossingen te bieden voor interne vraagstukken op het snijvlak van mens en prestaties. Ik heb het ondernemen met de paplepel ingegoten gekregen

 

Mijn specialismen:

✓ Kettlebell training volgens de strong first methodiek

✓ Systemische blik op vraagstukken

✓ Businesscoach en adviseur

 

In mijn vrije tijd doe ik aan kettlebelltraining en maak ik mij op voor de strong first I certificering. Ik draai mijn hand niet meer om voor een Turkish get up of een snatchtest. Daarnaast ga ik graag naar de duinen samen met mijn partner en labrador Luna. Ik ben gek op lekker koken en eten. Ik investeer veel tijd en energie in mijn ontwikkeling door middel van een mastermind groep en coaching.

 

Ik heb een zesde zintuig voor het oppikken van signalen onder de oppervlakte. En mijn talent is om een scherp luisterend oor te bieden in combinatie met lichtvoetigheid. Ik houd van diepgang zonder gezweef. Bij Keuvel & Kracht gaan wij samenwerken om al je spiergroepen te trainen. En natuurlijk is er ook ruimte om tussen de oefeningen door je hart te luchten.