Burn-out coaching vrouwen Aalsmeer

Burn-out coaching vrouwen Aalsmeer

Ben je op zoek naar professionele coaching bij het herstel van je burn-out? Zoek je een burn-out coach in de omgeving van Aalsmeer? Keuvel & Kracht is gespecialiseerd in de coaching van vrouwen met een burn-out. Wij kiezen bij het herstel van een burn-out voor een unieke combinatie van krachttraining en gesprekstherapie.

Herken jij deze klachten?

Er zijn veel signalen of stressklachten die kunnen wijzen op een burn-out. Deze hebben grote invloed op je dagelijks leven.

Denk aan symptomen als:

  • Uitputting
  • Opgejaagd gevoel
  • Hartkloppingen
  • Besluiteloosheid
  • Vanuit niets in huilen uitbarsten
  • Slapeloosheid
  • Vermoeidheid

Burn-out test

Wil je weten of je tegen een burn-out aan zit? Met deze test achterhaal je binnen mum van tijd of jij je herkent in de klachten. De test bestaat uit 12 vragen. Vervolgens laat je jouw naam en mailadres achter. Je krijgt de uitslag in je mailbox. De uitslag bestaat uit een code groen, oranje of rood.

Doe de test

Begeleiding bij burn-out in Aalsmeer

Wij zijn Mirjam & Mariëlle Companjen, de drijvende kracht achter Keuvel & Kracht.

Mirjam heeft ruim 20 jaar ervaring in de hulpverlening, waarvan de laatste 10 jaar als GZ psycholoog (BIG geregistreerd). Mariëlle heeft ruim 20 jaar ervaring in consultancy, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling en kijkt met een systemische blik naar het leven en persoonlijke vraagstukken.

burnout coach hoofddorp vrouwen

Unieke combinatie van krachttraining en gesprekstherapie

We gaan samen serieus aan de slag met jouw herstel. Dat betekent dat je eindelijk weer perspectief hebt. Er is licht aan het einde van de tunnel. Je komt als herboren uit ons traject en gaat vol vertrouwen de toekomst tegemoet. Wij geloven dat fysieke en mentale kracht samen gaan. Je bouwt letterlijk aan je fysieke kracht. Je ontwikkelt spieren waarvan je niet wist dat je ze had.

We gaan aan de slag met het ontwikkelen van jouw mentale veerkracht. Je burn-out is ontstaan door bepaalde patronen. Deze leggen we bloot. Hoe kan het dat je zo over je grenzen bent gegaan in de afgelopen jaren? We herdefiniëren wie je bent, wat je wilt en waar jij staat ten opzichte van je omgeving.

Wat zeggen klanten over onze samenwerking?

"Voordat ik bij Keuvel & Kracht terecht kwam liep ik er tegenaan dat ik iets zocht wat meer inhield dan gesprektherapie. Ik zocht naar iets wat niet standaard was. Ik had al eens gehoord naar EMDR en dat leek mij een mooie aanvulling. Het enige waar ik tegen aanhikte waren de lange wachtrijen op veel plaatsen. Wat mij aansprak bij Keuvel & Kracht was de combinatie met sport en beweging. Toen ik op jullie site zat dacht ik: 'hier moet ik zijn'. Het is fijn dat jullie breed onderlegd zijn. Ik heb de combinatie van de sportsessies en EMDR als positief ervaren"

Begeleiding bij burn-out in Noord-Holland

Keuvel & Kracht verzorgt begeleiding bij burn-out in heel Noord-Holland. Zo verzorgen wij:

Direct contact

Wil je dat wij je helpen?

Neem direct contact met ons op.

Vul onderstaand formulier in of bel ons: 0624503666


Reactie plaatsen