Coaching burnout vrouwen Amstelveen

Burn-outcoaching vrouwen Amstelveen

Ben je op zoek naar professionele coaching bij het herstel van je burn-out? Zoek je een burn-out coach in de omgeving van Amstelveen? Keuvel & Kracht is gespecialiseerd in de coaching van vrouwen met een burn-out. Wij kiezen bij het herstel van een burn-out voor een unieke combinatie van krachttraining en gesprekstherapie.

Wie zijn wij?

Wij zijn Mariëlle en Mirjam, de drijvende krachten achter Keuvel & Kracht. Wij zijn twee ondernemers, die ook nog eens zussen zijn en we komen uit een familiebedrijf. Wij weten wat het is om hard te werken. Maar we weten ook hoe belangrijk het is om hard te genieten van de mooie dingen uit het leven.

Voor ons kom jij op de eerste plaats. Wij helpen jou graag de beste versie van jezelf te worden. Dat doen we vanuit de overtuiging dat je het leven aardig kan bijsturen. En ook dat alles wat je nodig hebt om een leuk leven te hebben en goed te functioneren al in je zit. Je bent het op dit moment alleen even kwijt.

Coaching burnout vrouwen Amstelveen

Burn-out test

Wil je weten of je tegen een burn-out aan zit? Met deze test achterhaal je binnen mum van tijd of jij je herkent in de klachten. De test bestaat uit 12 vragen. Vervolgens laat je jouw naam en mailadres achter. Je krijgt de uitslag in je mailbox. De uitslag bestaat uit een code groen, oranje of rood.

Doe de test

Begeleiding bij burn-out in Amstelveen

Drie redenen om te kiezen voor Keuvel & Kracht:

Geen wachtlijsten

Bij Keuvel & Kracht kom je niet op een wachtlijst. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Het programma start binnen 1 week. We garanderen een snelle en persoonlijke aanpak.

BIG geregistreerde GZ Psycholoog

Begeleiding tijdens je burnout door een BIG geregistreerde GZ Psycholoog.

Unieke combi fysiek en mentaal

Kies voor de unieke combinatie van krachttraining en gesprekstherapie.

Contact met Keuvel & Kracht

Wil je dat wij je helpen? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Of bel: 0624503666

Wat zeggen klanten over onze samenwerking?

"Voordat ik bij Keuvel & Kracht terecht kwam liep ik er tegenaan dat ik iets zocht wat meer inhield dan gesprektherapie. Ik zocht naar iets wat niet standaard was. Ik had al eens gehoord naar EMDR en dat leek mij een mooie aanvulling. Het enige waar ik tegen aanhikte waren de lange wachtrijen op veel plaatsen. Wat mij aansprak bij Keuvel & Kracht was de combinatie met sport en beweging. Toen ik op jullie site zat dacht ik: 'hier moet ik zijn'. Het is fijn dat jullie breed onderlegd zijn. Ik heb de combinatie van de sportsessies en EMDR als positief ervaren"

Begeleiding bij burn-out in Noord-Holland

Keuvel & Kracht verzorgt begeleiding bij burn-out in heel Noord-Holland. Zo verzorgen wij:

Direct contact

Wil je dat wij je helpen?

Neem direct contact met ons op.

Vul onderstaand formulier in of bel ons: 0624503666


Reactie plaatsen