Burn-out coaching vrouwen Bloemendaal

Burn-out coaching vrouwen Bloemendaal

Heb je last van chronische stress of burn-out verschijnselen, zoals moeheid, slaapproblemen, prikkelbaarheid, piekeren en concentratie problemen? Kom dan direct in actie. Keuvel & Kracht verzorgt coaching & begeleiding bij burn-out voor vrouwen in Bloemendaal. In onze coaching vind je een unieke combinatie van krachttraining en gesprekstherapie. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in coaching en hulpverlening.

Wat goed dat je hier bent!

Het is niet makkelijk om te erkennen dat je een burn-out hebt. Als vrouw word je vaak geacht alle ballen in de lucht te houden. Maar er komt een punt dat het ophoudt. Dat je weer voor jezelf moet kiezen.

Dat voelt kwetsbaar. Is ongelooflijk spannend. Kiezen voor wat jij wilt. Kiezen voor je herstel.

Een voordeel: je hoeft dit niet alleen te doen.

Wij helpen je hierbij!

Burnoutcoaching Bloemendaal

In het kort: Mirjam en Mariëlle Companjen.

Mirjam heeft ruim 20 jaar ervaring in de hulpverlening, waarvan de laatste 10 jaar als GZ psycholoog (BIG geregistreerd). Mariëlle heeft ruim 20 jaar ervaring in consultancy, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling en kijkt met een systemische blik naar het leven en persoonlijke vraagstukken.

“Wij helpen je op weg naar meer energie, meer lol en minder gedoe”

Waar helpen we je mee?

We helpen je de balans te hervinden in je leven. Een burn-out ontstaat door dat je lange tijd te veel spanning & stress hebt gehad. Wanneer de emmer te vol is, zegt je systeem: stop! De emmer kan vol raken door dingen als werkdruk, verhuizing, een nieuwe baan, een baan waar je niet op je plek zit, het krijgen van een kind, trouwen of andere gebeurtenissen. 

Wij richten ons in het bijzonder op vrouwen tussen de 25 en 45 jaar die kampen met een burn out, maar ook met andere klachten kun je bij ons terecht. Uniek van Keuvel en Kracht is dat psychologische behandelingen worden gecombineerd met krachttraining. Juist de combinatie van gesprekstherapie met krachttraining maakt dat jij je na afloop van traject sterk voelt, in hoofd en lijf. Wij bieden coaching en begeleiding waarin we handelen naar de (laatste) wetenschappelijke richtlijnen (evidence based en practice based), waarin we optimaal gebruik maken van werken met het hoofd, hart en lijf.

Burn-out test

Wil je weten of je tegen een burn-out aan zit? Met deze test achterhaal je binnen mum van tijd of jij je herkent in de klachten. De test bestaat uit 12 vragen. Vervolgens laat je jouw naam en mailadres achter. Je krijgt de uitslag in je mailbox. De uitslag bestaat uit een code groen, oranje of rood.

Doe de test

Begeleiding bij burn-out in Noord-Holland

Keuvel & Kracht verzorgt begeleiding bij burn-out in heel Noord-Holland. Zo verzorgen wij:

Direct contact

Wil je dat wij je helpen?

Neem direct contact met ons op. 

Vul onderstaand formulier in of bel ons: 0624503666


Reactie plaatsen