Coaching bij burn-out vrouwen Haarlem

Burn-out coaching vrouwen Haarlem

Ben je op zoek naar professionele coaching bij het herstel van je burn-out? Zoek je een burn-out coach in de omgeving van Haarlem. Keuvel & Kracht is gespecialiseerd in de coaching van vrouwen met een burn-out.

Herken jij deze klachten?

Er zijn veel signalen of stressklachten die kunnen wijzen op een burn-out. Deze hebben grote invloed op je dagelijks leven. 

Denk aan symptomen als:

 • Uitputting
 • Opgejaagd gevoel
 • Hartkloppingen
 • Besluiteloosheid
 • Vanuit niets in huilen uitbarsten
 • Slapeloosheid
 • Vermoeidheid

Welke klachten je ook hebt. Het laat zien dat je al langere tijd onder druk staat. Dit kan zijn op je werk of in privésfeer (of beiden). Je raakt overspannen, oververmoeid, uitgeput of overbelast. Dit uit zich in psychische en emotionele klachten. Je emmer is leeg. Je hebt te veel van jezelf gegeven.

Contact met Keuvel & Kracht

Wil je dat wij je helpen? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Of bel: 0624503666

Wetenschappelijke gevalideerde aanpak bij burn-out

Bij Keuvel & Kracht werken wij met een combinatie van psychologische en fysieke behandelingen. Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken kwam naar voren dat krachttraining een positief effect heeft op psychische klachten. Bij psychologische behandelingen moet je denken aan:

 • Gesprekstherapie
 • Cognitieve gedragstherapie
 • EMDR

Dit combineren met fysieke beweging in de vorm van:

 • Krachttraining
 • Running therapie
 • Boks therapie

Tijdens het traject krijg je begeleiding van een BIG geregistreerde GZ-psycholoog.

Lees meer: coaching bij burn-out voor vrouwen

Effectieve aanpak bij burn-out in Haarlem

Als vrouw word je vaak geacht alle ballen in de lucht te houden. Maar er komt een punt dat het ophoudt. Dat je weer voor jezelf moet kiezen. Dat voelt kwetsbaar. Is ongelooflijk spannend. Kiezen voor wat jij wilt.

Kiezen voor je herstel. Maar er is 1 voordeel.

Je hoeft dit niet alleen te doen. Wij helpen je. Om dingen in je leven te veranderen zodat je jouw plezier hervindt.

Lees meer: coaching bij burn-out voor vrouwen

Burn-out test

Wil je weten of je tegen een burn-out aan zit? Met deze test achterhaal je binnen mum van tijd of jij je herkent in de klachten. De test bestaat uit 12 vragen. Vervolgens laat je jouw naam en mailadres achter. Je krijgt de uitslag in je mailbox. De uitslag bestaat uit een code groen, oranje of rood.

Doe de test

Wie zijn wij?

Wij zijn Mariëlle en Mirjam, de drijvende krachten achter Keuvel & Kracht. Wij zijn twee ondernemers, die ook nog eens zussen zijn en we komen uit een familiebedrijf. Wij weten wat het is om hard te werken. Maar we weten ook hoe belangrijk het is om hard te genieten van de mooie dingen uit het leven.

Voor ons kom jij op de eerste plaats. Wij helpen jou graag de beste versie van jezelf te worden. Dat doen we vanuit de overtuiging dat je het leven aardig kan bijsturen. En ook dat alles wat je nodig hebt om een leuk leven te hebben en goed te functioneren al in je zit. Je bent het op dit moment alleen even kwijt.

Coaching burnout vrouwen Haarlem

Begeleiding bij burn-out in Noord-Holland

Keuvel & Kracht verzorgt begeleiding bij burn-out in heel Noord-Holland. Zo verzorgen wij:

 

Wat zeggen klanten over onze samenwerking?

"Voordat ik bij Keuvel & Kracht terecht kwam liep ik er tegenaan dat ik iets zocht wat meer inhield dan gesprektherapie. Ik zocht naar iets wat niet standaard was. Ik had al eens gehoord naar EMDR en dat leek mij een mooie aanvulling. Het enige waar ik tegen aanhikte waren de lange wachtrijen op veel plaatsen. Wat mij aansprak bij Keuvel & Kracht was de combinatie met sport en beweging. Toen ik op jullie site zat dacht ik: 'hier moet ik zijn'. Het is fijn dat jullie breed onderlegd zijn. Ik heb de combinatie van de sportsessies en EMDR als positief ervaren"

Direct contact

Wil je dat wij je helpen?

Neem direct contact met ons op. 

Vul onderstaand formulier in of bel ons: 0624503666


Reactie plaatsen