Burnout coach Diemen

Burn-out coaching vrouwen Diemen

Moe, lusteloos of uitgeput? De grip kwijt op emoties? Lichamelijke en/of psychische klachten? Spanning op het werk en/of thuis? Een te hoge werkdruk? Heb je al langere tijd roofbouw gepleegd op jezelf? Keuvel & Kracht verzorgt de coaching & begeleiding van vrouwen bij een burn-out in Diemen.

Wat is een burn-out?

Als je te lang last hebt van stress en je lijf zich niet kan herstellen van stress, kun je een burn-out krijgen. Je ‘reserves’ zijn dan op en je lichaam en geest zijn uitgeput. Een burn-out kan ontstaan door:

  • Heftige gebeurtenissen (een scheiding, ziek familielid of vriend, overlijden van een dierbare)
  • Hoge werkdruk
  • Zware studie
  • Hoog verantwoordelijkheidsgevoel
  • Combinatie van sociale leven, gezinsleven en werkende leven

Als vrouw word je vaak geacht alle ballen in de lucht te houden. Maar er komt een punt dat het ophoudt. Dat je weer voor jezelf moet kiezen.

Coaching bij burn-out in Diemen

Met de coaching en begeleiding van Keuvel & Kracht kies je voor intensief herstel van jouw burn-out. In het programma mag je op een prettige, vrouwvriendelijke manier kwetsbaar zijn. Met het programma gun jij jezelf ME-time. Voor het herstel van jouw burn-out maken wij gebruik van de unieke combinatie van mentaal (psychisch) en fysiek herstel. Psychisch herstel door gesprekstherapie. Fysiek herstel door middel van krachttraining en running therapy.

Contact met Keuvel & Kracht

Wil je dat wij je helpen? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Of bel: 0624503666

De voordelen op een rij

Drie redenen om te kiezen voor Keuvel & Kracht

Geen wachtlijsten

Bij Keuvel & Kracht kom je niet op een wachtlijst. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Het programma start binnen 1 week. We garanderen een snelle en persoonlijke aanpak.

BIG geregistreerde GZ Psycholoog

Begeleiding tijdens je burnout door een BIG geregistreerde GZ Psycholoog.

Unieke combi fysiek en mentaal

Kies voor de unieke combinatie van krachttraining en gesprekstherapie.

Wie zijn wij?

Wij zijn Mariëlle en Mirjam, de drijvende krachten achter Keuvel & Kracht. Wij zijn twee ondernemers, die ook nog eens zussen zijn en we komen uit een familiebedrijf. Wij weten wat het is om hard te werken. Maar we weten ook hoe belangrijk het is om hard te genieten van de mooie dingen uit het leven.

Voor ons kom jij op de eerste plaats. Wij helpen jou graag de beste versie van jezelf te worden. Dat doen we vanuit de overtuiging dat je het leven aardig kan bijsturen. En ook dat alles wat je nodig hebt om een leuk leven te hebben en goed te functioneren al in je zit. Je bent het op dit moment alleen even kwijt.

Burn-outcoaching vrouwen Diemen

Begeleiding bij burn-out in Noord-Holland

Keuvel & Kracht verzorgt begeleiding bij burn-out in heel Noord-Holland. Zo verzorgen wij:

Direct contact

Wil je dat wij je helpen?

Neem direct contact met ons op.

Vul onderstaand formulier in of bel ons: 0624503666


Reactie plaatsen