Coaching bij burn-out vrouwen NIEUW VENNEP

Burn-out coaching vrouwen Nieuw Vennep

Keuvel & Kracht verzorgt coaching bij burn-out voor vrouwen in Nieuw Vennep. Je krijgt begeleiding van een BIG geregistreerde GZ Psycholoog. Samen hebben we meer dan 20 jaar ervaring in coaching en hulpverlening.

Wat is een burn-out?

Burn out is een staat van mentale en fysieke uitputting. Je ervaart langdurige stress en op een gegeven moment raken je energiereserves op. Je bent letterlijk opgebrand, vandaar ook de naam burn-out.

Vaak is een burn out gerelateerd aan werk, maar dat is niet altijd zo. Het kan ook komen door een psychische vorm van werk die je langdurig stress geeft. Denk aan een hobby met prestatiedruk, een druk huishouden of zelfs een perfectionistisch gedragspatroon.

Omdat vrouwen gemiddeld minder vrije tijd ervaren, ontspannen ze ook minder, terwijl je juist die rust nodig hebt om van stress te herstellen. Uiteindelijk kan elke taak of situatie die jou stress geeft en energie opslokt de oorzaak van een burn out worden.

Herstel van een burn-out

Het herstel van een burn-out kent meerdere pijlers. Denk aan:

  • Erkenning dat je een burn-out hebt
  • Luisteren naar je lichaam
  • In beweging zijn (mits je niet over de grens gaat)
  • Gezonde voeding & leefstijl
  • Hulp inschakelen om te achterhalen welke patronen maken dat je in een burn-out bent belandt.

Onderaan de streep is of je met je levensstijl je burn-out of je herstel voedt. 

Contact met Keuvel & Kracht

Wil je dat wij je helpen? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Of bel: 0624503666

Over Keuvel & Kracht

Wij zijn Mariëlle en Mirjam, de drijvende krachten achter Keuvel & Kracht. Wij zijn twee ondernemers, die ook nog eens zussen zijn en we komen uit een familiebedrijf. Voor ons kom jij op de eerste plaats. Wij helpen jou graag de beste versie van jezelf te worden. Dat doen we vanuit de overtuiging dat je het leven aardig kan bijsturen. En ook dat alles wat je nodig hebt om een leuk leven te hebben en goed te functioneren al in je zit. Je bent het op dit moment alleen even kwijt. 

Wij bieden een goed programma waarin we handelen naar de (laatste) wetenschappelijke richtlijnen (evidence based en practice based), waarin we optimaal gebruik maken van werken met het hoofd, hart en lijf.

Over Keuvel & Kracht

Wij zijn Mariëlle en Mirjam, de drijvende krachten achter Keuvel & Kracht. Wij helpen je op weg naar meer energie, meer lol en minder gedoe. We gaan uit van eigen kracht en zijn ervan overtuigd dat wat je op dit moment (nog) niet kan, je (wel) kan leren. Wij bieden een goed programma waarin we handelen naar de (laatste) wetenschappelijke richtlijnen (evidence based en practice based), waarin we optimaal gebruik maken van werken met het hoofd, hart en lijf.


Begeleiding bij burn-out in Noord-Holland

Keuvel & Kracht verzorgt begeleiding bij burn-out in heel Noord-Holland. Zo verzorgen wij:

Wat zeggen klanten over onze samenwerking?

"Voordat ik bij Keuvel & Kracht terecht kwam liep ik er tegenaan dat ik iets zocht wat meer inhield dan gesprektherapie. Ik zocht naar iets wat niet standaard was. Ik had al eens gehoord naar EMDR en dat leek mij een mooie aanvulling. Het enige waar ik tegen aanhikte waren de lange wachtrijen op veel plaatsen. Wat mij aansprak bij Keuvel & Kracht was de combinatie met sport en beweging. Toen ik op jullie site zat dacht ik: 'hier moet ik zijn'. Het is fijn dat jullie breed onderlegd zijn. Ik heb de combinatie van de sportsessies en EMDR als positief ervaren"

Direct contact

Wil je dat wij je helpen?

Neem direct contact met ons op. 

Vul onderstaand formulier in of bel ons: 0624503666


Reactie plaatsen