Burn-out coaching vrouwen Heemstede

Burn-out coaching vrouwen Heemstede

Het zal je maar gebeuren, je krijgt de diagnose burn-out? En nu ben je op zoek naar een burn-outcoach in de regio Heemstede, die je helpt om je weg te vinden uit de burn-out. Bij Keuvel & Kracht ben je aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de coaching van vrouwen bij een burn-out.

BIG geregistreerde GZ Psycholoog

Kies voor een professionele behandeling door een BIG geregistreerde GZ Psycholoog en Psychotherapeut.

Unieke combi fysiek en mentaal

Bij Keuvel en Kracht kies je voor een unieke combinatie van behandelingen zodat je zowel fysiek als mentaal herstelt.

Contact met Keuvel & Kracht

Wil je dat wij je helpen? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Of bel: 0624503666

Herken jij deze burn-outklachten?

Wanneer je al langere tijd alle ballen in de lucht probeert te houden raak je oververmoeid. Dat begint met wat algemene vermoeidheid. Maar als je niet ingrijpt, gaat dit van kwaad tot erger. Je raakt overspannen. De stap daarna is een burn-out. Dat is je systeem zo overbelast dat je instort. Klachten die horen bij een burn-out zijn:

  • Uitputting
  • Opgejaagd gevoel
  • Hartkloppingen
  • Besluiteloosheid
  • Vanuit niets in huilen uitbarsten
  • Slapeloosheid
  • Vermoeidheid

Er zijn overigens veel meer klachten die gerelateerd zijn aan een burn-out.

Keuvel & Kracht: burn-out coaching in Heemstede

Keuvel en Kracht is een praktijk voor volwassenen vanaf 18 jaar. Wij richten ons in het bijzonder op vrouwen tussen de 25 en 45 jaar die kampen met een burn-out, maar ook met andere klachten kun je bij ons terecht. Uniek van Keuvel en Kracht is dat psychologische behandelingen worden gecombineerd met krachttraining. Juist de combinatie van gesprekstherapie met krachttraining maakt dat jij je na afloop van traject sterkt voelt, in hoofd en lijf.

Coaching bij burnout vrouwen Heemstede

Burn-out test

Wil je weten of je tegen een burn-out aan zit? Met deze test achterhaal je binnen mum van tijd of jij je herkent in de klachten. De test bestaat uit 12 vragen. Vervolgens laat je jouw naam en mailadres achter. Je krijgt de uitslag in je mailbox. De uitslag bestaat uit een code groen, oranje of rood.

Doe de test

Over Keuvel & Kracht

Wij zijn Mariëlle en Mirjam, de drijvende krachten achter Keuvel & Kracht. Wij helpen je op weg naar meer energie, meer lol en minder gedoe. We gaan uit van eigen kracht en zijn ervan overtuigd dat wat je op dit moment (nog) niet kan, je (wel) kan leren. Wij bieden een goed programma waarin we handelen naar de (laatste) wetenschappelijke richtlijnen (evidence based en practice based), waarin we optimaal gebruik maken van werken met het hoofd, hart en lijf.

Begeleiding bij burn-out in Noord-Holland

Keuvel & Kracht verzorgt begeleiding bij burn-out in heel Noord-Holland. Zo verzorgen wij:

Wat zeggen klanten over onze samenwerking?

"Voordat ik bij Keuvel & Kracht terecht kwam liep ik er tegenaan dat ik iets zocht wat meer inhield dan gesprektherapie. Ik zocht naar iets wat niet standaard was. Ik had al eens gehoord naar EMDR en dat leek mij een mooie aanvulling. Het enige waar ik tegen aanhikte waren de lange wachtrijen op veel plaatsen. Wat mij aansprak bij Keuvel & Kracht was de combinatie met sport en beweging. Toen ik op jullie site zat dacht ik: 'hier moet ik zijn'. Het is fijn dat jullie breed onderlegd zijn. Ik heb de combinatie van de sportsessies en EMDR als positief ervaren"

Direct contact

Wil je dat wij je helpen?

Neem direct contact met ons op. 

Vul onderstaand formulier in of bel ons: 0624503666


Reactie plaatsen