Burnoutbegeleiding vrouwen Hoofddorp

Burn-out coaching vrouwen Hoofddorp

Voel jij je uitgeput? Heb je alles wat je in je had aan anderen gegeven ten koste van jezelf? Betaal je daar nu de rekening voor? 

Een burn-out is ongelooflijk heftig. Je leven staat op z'n kop. Je privé-, je werk-, je sociale leven. Alles verandert. Je herkent jezelf niet meer. Je bent prikkelbaar, hebt een kort lontje en valt zomaar uit naar mensen in je omgeving. Vanuit het niets barst je in huilen uit. Je voelt je besluiteloos. Opgejaagd. Echt ontspannen en tot rust komen lukt niet.

Stress en burn-out komen veel voor. Zeker bij vrouwen die alle ballen hoog proberen te houden. Keuvel & Kracht verzorgt coaching & begeleiding bij burn-out in Hoofddorp.

Unieke combinatie van krachttraining en gesprekstherapie

We gaan samen serieus aan de slag met jouw herstel. Dat betekent dat je eindelijk weer perspectief hebt. Er is licht aan het einde van de tunnel. Je komt als herboren uit ons traject en gaat vol vertrouwen de toekomst tegemoet. Wij geloven dat fysieke en mentale kracht samen gaan. Je bouwt letterlijk aan je fysieke kracht. Je ontwikkelt spieren waarvan je niet wist dat je ze had.

We gaan aan de slag met het ontwikkelen van jouw mentale veerkracht. Je burn-out is ontstaan door bepaalde patronen. Deze leggen we bloot. Hoe kan het dat je zo over je grenzen bent gegaan in de afgelopen jaren? We herdefiniëren wie je bent, wat je wilt en waar jij staat ten opzichte van je omgeving.

Contact met Keuvel & Kracht

Wil je dat wij je helpen? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Of bel: 0624503666

Wat zeggen klanten over onze samenwerking?

"Voordat ik bij Keuvel & Kracht terecht kwam liep ik er tegenaan dat ik iets zocht wat meer inhield dan gesprektherapie. Ik zocht naar iets wat niet standaard was. Ik had al eens gehoord naar EMDR en dat leek mij een mooie aanvulling. Het enige waar ik tegen aanhikte waren de lange wachtrijen op veel plaatsen. Wat mij aansprak bij Keuvel & Kracht was de combinatie met sport en beweging. Toen ik op jullie site zat dacht ik: 'hier moet ik zijn'. Het is fijn dat jullie breed onderlegd zijn. Ik heb de combinatie van de sportsessies en EMDR als positief ervaren"

Begeleiding bij burn-out in Hoofddorp

Wij zijn Mirjam & Mariëlle Companjen, de drijvende kracht achter Keuvel & Kracht.

Mirjam heeft ruim 20 jaar ervaring in de hulpverlening, waarvan de laatste 10 jaar als GZ psycholoog (BIG geregistreerd). Mariëlle heeft ruim 20 jaar ervaring in consultancy, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling en kijkt met een systemische blik naar het leven en persoonlijke vraagstukken.

burnout coach hoofddorp vrouwen

Begeleiding bij burn-out in Noord-Holland

Keuvel & Kracht verzorgt begeleiding bij burn-out in heel Noord-Holland. Zo verzorgen wij:

Direct contact

Wil je dat wij je helpen?

Neem direct contact met ons op. 

Vul onderstaand formulier in of bel ons: 0624503666


Reactie plaatsen