Burnoutcoach vrouwen Haarlemmermeer

Burn-out coaching vrouwen Haarlemmermeer

Voel jij je uitgeput? Heb je alles wat je in je had aan anderen gegeven ten koste van jezelf? Betaal je daar nu de rekening voor? Een burn-out is ongelooflijk heftig. Je leven staat op z'n kop. Ben je op zoek naar een burn-out coach in de regio Haarlemmermeer? Keuvel & Kracht is gespecialiseerd in de begeleiding van vrouwen met een burn-out. 

Unieke combinatie van krachttraining en gesprekstherapie

We gaan samen serieus aan de slag met jouw herstel. Dat betekent dat je eindelijk weer perspectief hebt. Er is licht aan het einde van de tunnel. Je komt als herboren uit ons traject en gaat vol vertrouwen de toekomst tegemoet. Wij geloven dat fysieke en mentale kracht samen gaan. Je bouwt letterlijk aan je fysieke kracht. Je ontwikkelt spieren waarvan je niet wist dat je ze had.

We gaan aan de slag met het ontwikkelen van jouw mentale veerkracht. Je burn-out is ontstaan door bepaalde patronen. Deze leggen we bloot. Hoe kan het dat je zo over je grenzen bent gegaan in de afgelopen jaren? We herdefiniëren wie je bent, wat je wilt en waar jij staat ten opzichte van je omgeving.

Contact met Keuvel & Kracht

Wil je dat wij je helpen? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Of bel: 0624503666

Wie zijn wij?

Wij zijn Mariëlle en Mirjam, de drijvende krachten achter Keuvel & Kracht. Wij zijn twee ondernemers, die ook nog eens zussen zijn en we komen uit een familiebedrijf. Wij weten wat het is om hard te werken. Maar we weten ook hoe belangrijk het is om hard te genieten van de mooie dingen uit het leven.

Voor ons kom jij op de eerste plaats. Wij helpen jou graag de beste versie van jezelf te worden. Dat doen we vanuit de overtuiging dat je het leven aardig kan bijsturen. En ook dat alles wat je nodig hebt om een leuk leven te hebben en goed te functioneren al in je zit. Je bent het op dit moment alleen even kwijt.

Niet op een wachtlijst

Bij Keuvel & Kracht kom je niet op een wachtlijst. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Het programma start binnen 1 week. We garanderen een snelle en persoonlijke aanpak.

BIG geregistreerde GZ Psycholoog

Begeleiding tijdens je burnout door een BIG geregistreerde GZ Psycholoog.

Unieke combi fysiek en mentaal

Kies voor de unieke combinatie van krachttraining en gesprekstherapie.

Lees meer: coaching bij burn-out voor vrouwen

Burn-out test

Wil je weten of je tegen een burn-out aan zit? Met deze test achterhaal je binnen mum van tijd of jij je herkent in de klachten. De test bestaat uit 12 vragen. Vervolgens laat je jouw naam en mailadres achter. Je krijgt de uitslag in je mailbox. De uitslag bestaat uit een code groen, oranje of rood.

Doe de test

Wat zeggen klanten over onze samenwerking?

"Voordat ik bij Keuvel & Kracht terecht kwam liep ik er tegenaan dat ik iets zocht wat meer inhield dan gesprektherapie. Ik zocht naar iets wat niet standaard was. Ik had al eens gehoord naar EMDR en dat leek mij een mooie aanvulling. Het enige waar ik tegen aanhikte waren de lange wachtrijen op veel plaatsen. Wat mij aansprak bij Keuvel & Kracht was de combinatie met sport en beweging. Toen ik op jullie site zat dacht ik: 'hier moet ik zijn'. Het is fijn dat jullie breed onderlegd zijn. Ik heb de combinatie van de sportsessies en EMDR als positief ervaren"

Begeleiding bij burn-out in Noord-Holland

Keuvel & Kracht verzorgt begeleiding bij burn-out in heel Noord-Holland. Zo verzorgen wij:

Direct contact

Wil je dat wij je helpen?

Neem direct contact met ons op. 

Vul onderstaand formulier in of bel ons: 0624503666


Reactie plaatsen